Tablet Abonnementen

Als je je tablet niet los gaat kopen maar in combinatie met een mobiel internet abonnement, vind je hier alle benodigde informatie over wat welke provider je biedt, en hoeveel het kost. Een tablet met een abonnement betekent dat je echt overal online bent. Daarnaast betaal je een bedrag per maand in plaats van in 1 keer.

Vodafone Internet abonnement

 

Vodafone heeft een snel netwerk en exclusieve tablets

KPN Internet abonnement

 

Kwaliteit van het beste netwerk bij KPN

T mobile Internet abonnement

 

Onbeperkt internet en veel tablets bij T-Mobile

Hi Internet abonnement

 

Hi heeft vaak goede aanbiedingen op tablets

 

Snel Mobiel Internet

De providers bieden mobiel internet aan met een bepaalde maximale download- en uploadsnelheid. Download wil zeggen hoe snel je gegevens van het internet haalt (internetten, films kijken). Upload wil zeggen hoe snel je gegevens naar het internet stuurt (foto’s delen). Het verschil tussen de verschillende providers zit hem met name in het download stuk.

De standaard is 3,6MBp/s. MBp/s staat voor megabit per seconde. De meeste providers bieden ook een sneller mobiel internet aanbieden van 7,2MBp/s of zelfs 14,4MBps. Hier betaal je uiteraard wel meer voor.

 Tablet Abonnementen

De datalimiet

Veel providers hebben een maandelijkse datalimiet op hun mobiel internet abonnement voor je tablet. Dit betekent dat je na bijvoorbeeld 1GB of 2GB buiten de internet bundel bezig bent en dus meer moet betalen. T-Mobile heeft wel nog steeds onbeperkt internet. Hier is het dus van groot belang te kijken hoeveel je gaat internetten met je tablet. De providers hebben vaak een aantal abonnementen die verschillen wat betreft de snelheid maar ook de datalimiet.

Wat kost een tablet met abonnement?

Als je een tablet met abonnement koopt zit daar korting op, of je krijg zelfs een gratis tablet. Dat is natuurlijk niet helemaal de waarheid, uiteindelijk betaal je de tablet per maand af. Dat kan ook een prima deal zijn. Je kunt zo uitrekenen wat het verschil in de prijs is tussen de prijs die je zou betalen voor een losse tablet en de uiteindelijke totaalprijs als je een tablet met abonnement koopt. Dan weet je dus ook wat je betaalt voor het mobiel internet, want dat zit natuurlijk in die totaalprijs.

Tablet Abonnementen, 4.7 out of 5 based on 3 ratings

Samsung Galaxy Note 2 kopen

De nieuwe Samsung Galaxy Note 2 ligt sinds deze week in de winkel. Vrijwel alle providers verkopen d

iPad Mini vanaf 2 november in Nederland

De iPad Mini komt volgens betrouwbare bron al op 2 november naar Nederland. En dat voor een tablet d

Archos Family Pad – de eerste 13 inch tablet

Het Franse Archos komt binnenkort met de eerste 13.3 inch tablet op de markt. Archos is bekend van d

Nexus 7 Kopen

De Nexus 7 is de nieuwe razend populaire 7 inch tablet van Google en Asus. De tablet is sinds lancer